Stærk evaluering og effektmåling af din event

EVALUERING OG EFFEKTMÅLING

Kender I effekten af jeres events? Hos Winwinners anvender vi vores selvudviklede effektmålingssystem, så I kan se, hvad jeres event gav af udbytte.

 

EVALUERING OG EFFEKTMÅLING

Grundig evaluering og effektmåling er ofte et lidt negliceret punkt i eventledelse, men ikke desto mindre et essentielt punkt for vores virksomhed – og som vi tillægger stor værdi. Det er her vi i fællesskab sikrer en god afrunding på eventen og opsamling af eventuelle punkter, der skal ændres til næste gang.
Her binder vi sløjfe på eventen tilbage til Idé- og opstartsfasen!
 
UNIKT EVALUERINGSVÆRKTØJ
Hos Winwinners har vi udviklet vores eget evalueringsværktøj med hvilket vi sikrer grundig dokumentation af effekterne og kvaliteten af eventen.
Vi tager udgangspunkt i Kunder/Produkter/Medarbejdere/Deltagere – kort sagt dem, der oplevede eventen – og dermed danner basis for analysen. Målingen sker på baggrund af de i Opstartsfasen opsatte mål for eventen. Det være sig Læringsmål, Effektmål og Historier, som udspringer af eventen.
 
SYNLIGGØRELSE AF EFFEKTERNE
Med dette værktøj gør vi det muligt for jer at synliggøre effekterne af eventen, som I kan anvende til intern og ekstern kommunikation.
Vi lægger vægt på resultatorienterede metoder, stor effekt og stræber altid efter at finde det ideelle match!
 
KONTAKT os på info@winnovation.dk eller tlf. 3323 0032 for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

 

REFERENCER

ATP
Effektmåling og evaluering af ATP’s dage om suveræn ledelse.