Winwinners leverer kreative idéer og koncepter din Firma Event.

IDE OG OPSTART

I Winwinners betragter vi Ide og Opstartsfasen til jeres firmaevent, som fundamentet for et godt arrangement. Afdækning af behov, forventningsafstemning og opsætning af mål er centrale aspekter.

 

IDE OG OPSTARTSFASEN

Et typisk forløb omkring en event starter med en afklarende samtale eller et møde, hvor vi drøfter jeres behov, mål og mulige løsningsmodeller. Efterfølgende skræddersyr vi en løsning med gode ideer og koncepter til jeres event. 
 
OPSTARTSFASEN ER NØGLEN TIL GODE FIRMAEVENTS
Ofte bliver der sat for lidt tid af til idé- og opstartsfasen, men lidt ekstra tid kan ofte resultere i gode penge sparet senere hen. Vi lægger vægt på grundig behovsafdækning og at målsætte succeskriterierne for eventen i samarbejde med vores kunder. Disse kriterier anvender vi efterfølgende i evalueringen og effektmålingen.
 
IDÈER OG KONCEPTER TIL EVENTS
En af vores helt store styrker er vores idérigdom, kreativitet og sansen for at holde den røde tråd igennem hele eventen. Den røde tråd grundlægges her, og vi holder hele tiden fokus på at den integreres i rammerne for den oplevelse, som vi bygger ud fra behov og målsætning. Overraskelsen og den unikke idé sikrer eventens succes.
 
 
KONTAKT os på info@winnovation.dk eller tlf. 3324 0032 for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

 

REFERENCER

Idé og koncept for Kick-Off dag for Nordia Markets. Fra passive lyttere til aktive deltagere.
"Generelt syntes alle, at det er det bedste vi har lavet, så glade og meget positive tilbagemeldinger"
Hanne Thomassen, Nordea Markets

 

Idé og koncept til ATP’s dage om suveræn ledelse. En lærerig og  oplevelsesrig dag (også for kroppen) fra start til slut.

"De har virkelig en evne til at få folk med. Vi ser allerede frem til vores næste samarbejde."
Pernille Sefort Juel, HR-Udvikling ATP