Om winwinners

OM WINWINNERS

Siden 2003 har Winwinners arbejdet med en række af landets førende virksomheder, kunstnere og konsulenter omkring events og teambuilding aktiviteter — og det har været utroligt spændende. Gode oplevelser skaber loyalitet og arbejdsglæde, og det er netop dét, som vi mener, kunsten og kunstens kompetencer kan levere.


 
WINWINNERS arbejder med åben, visionær og positiv idéudvikling, og ved hvordan man skaber et kreativt miljø. Det skal være sjovt og spændende at udvikle idéer. Alle kan gøre det, blot man ikke lægger sig selv og andre hindringer i vejen. Alle ideer kan bruges på den ene eller anden måde i processen. Fejltagelser kan være porten til opdagelser og nye erkendelser.
Evaluering, kvalitetssikring og implementering af idéerne er naturligvis afgørende, og her trækker vi på mange års gode erfaringer.
 
"Som barn er enhver kunstner. Vanskeligheden ligger i at forblive det som voksen" - Pablo Picasso

 

KUNSTENS KOMPETENCER

Såvel Winwinners, som de kunstnere og konsulenter vi tilbyder, har dybe rødder i kunstens verden, og formår gennem metoder, værktøjer og mangeårig erfaring at gøre events og teambuilding relevante og givende for erhvervslivet. Vi arbejder målrettet med ’den gode oplevelse’ og med at gøre kunsten imødekommende og udviklende for alle deltagere.
Kreativitet, innovation, åbenhed, samarbejde og direkte kommunikation – dér kan dagens virksomheder lære af kunsten!

 

EFFEKT PÅ VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE

Vi kan gøre erhvervslivet til et mere levende, kreativt og sjovere sted at være. Medarbejdernes øgede glæde og motivation vil brede sig til alle hjørner af virksomheden. Det vil kunne mærkes i udviklingsprocesserne, i måden at tænke nyt på, og på bundlinjen. Som en af de første virksomheder indenfor området har vi erfaringen og værktøjerne som sikrer en effektiv og vellykket proces.

Det sekund, hvor mødet med den intense kunst skaber magi, står verden stille. I de øjeblikke vi møder det, er vores sind åbent overfor forandringer og påvirkninger.

"Vi er alle enige om, at deres idé er vanvittig, men er den vanvittig nok?" - Niels Bohr

KUNDERNE SIGER

Rotarys verdenskongres: Stage management for Rotarys verdenskongres i Bella Centeret over 4 dage. 18.000 kongresdeltagere fra 130 lande deltog i den hidtil største kongres på disse breddegrader. Kongressen i København & Malmø præsenterede og videreudviklede de hundredvis af verdens- omspændende humanitære projekter og uddannelsesprogrammer som Rotary varetager i dag.

"Winwinners lærte mig ved et så stort arrangement at være nøjeregnende med selv de mindste detaljer. Jeg ved godt hvor jeg henvender mig næste gang, hvis jeg skal arrangere en ny event." Torben Nielsen, projektleder Rotary Danmark


 

ATP fejrede deres leverandører og medarbejderes indsats i den største udbetalingsopgave af sin art i Danmarks historie – udbetalingen af SP-midlerne til 2,8 millioner danskere.

"Roser fra alle kanter for arrangementet i går - de skal tilgå jer, som stod bag! Suverænt. Alle vores samarbejdspartnere og husets medarbejdere roser i høje toner!"

Lilian Mogensen, HR-direktør, ATP