SAMARBEJDSPARTNERE

SAMARBEJDSPARTNERE I WINWINNERS


 

Winwinners har en række samarbejdspartnere, både inden for det offentlige og private erhvervsliv, som er en vital del af vores forretningsgrundlag. De er med til at gøre Winwinners til en fleksibel organisation, hvor vi til alle tider kan udvide vores organisation så den passer perfekt til de opgaver, vi står over for i en given kunderelation.

Alle vores kunstnere og konsulenter er en del af et velafprøvet netværk, som er bygget op gennem mange år. De er kompetente og skarpe underleverandører med solide og dokumenterede erfaringer.
 
De mennesker og organisationer, vi har valgt at samarbejde med, er anerkendte brobyggere mellem samfundslivets forskellige sektorer og giver os adgang til både velafprøvede metoder og nyeste tendenser inden for forskning, PR, marketing, teambuilding aktiviteter og eventafvikling.
 
Winwinners er en del Wischmann Innovation, som agerer midt i kunstnerverden og er en fastintegreret del af kulturbranchen. Vores netværk går over kunstnere til konsulenter og eventbureauer.

 

LINKS TIL KUNSTNERE

KONFERENCECENTRE