Winwinners – De bedste Teambuilding Aktiviteter for virksomheder

TEAMBUILDING AKTIVITETER FOR VIRKSOMHEDER

Winwinners har leveret resultatgivende teambuilding aktiviteter i over 12 år. Vores teambuildingpersonale tilbyder sanselige oplevelser og læring, med nogle af landets førende kunstnere og konsulenter – alle med dokumenteret effekt.
 

TEAMBUILDING


Aktivér de skjulte ressourcer øg læringen og optimer teamets performance. Det er personlig udvikling, forbedret kommunikation og teamspirit.

> Tidsforbrug: 1 – 8 timer.
> Prisleje: Fra 8.000 kr.
> Typer af aktiviteter: Improteater, Tromme Teambuilding, Assisting mv.

SE VORES AKTIVITETER HER >

TEAMUNDERHOLDNING


Korte og mellemlange indslag til møder, konferencer og workshops. Motiverende, underholdende og opkvikkende for alle deltagere.

> Tidsforbrug: 30 min – 4 timer.
> Prisleje: Fra 5.000 kr.
> Typer af aktiviteter: Gospel workshop, Stomp workshop, Forumteater mv.

SE VORES AKTIVITER HER >

ENERGIZERS/FOREDRAG


Korte indslag til din konference, møde eller workshop. Det er energisk, inspirerende og skaber refleksion og debat.

> Tidsforbrug: 20 min – 1 time.
> Prisleje: Fra 3.000 kr.
> Typer af aktiviteter: Freestyle rap,
Beatles succes, Energibomber mv.

SE VORES AKTIVITER HER >

 

TEAMBUILDING AKTIVITETER TIL ET HVERT BEHOV

Winwinners er garant for spændende, originale og udviklende teambuilding aktiviteter, som skaber engagerede og positive medarbejdere. Vi tilbyder jer assistance til idéudvikling, planlægning og afvikling af teambuilding aktiviteter, og vi kan tilbyde jer en bred palette af forskelligartede aktiviteter, som kan tilpasses ethvert arrangement. Indendørs aktiviteter som udendørs aktiviteter. De enkelte aktiviteter kan stå alene eller nemt integreres i et større arrangement. I fællesskab med jer udvælger vi den teambuilding aktivitet, der bedst understøtter jeres målsætninger, så vi sikrer såvel de forretningsmæssige resultater som den gode oplevelse for deltagerne.
 

GRUNDIG FORBEREDELSE GIVER GODE RESULTATER

Hos Winwinners når vi kundens mål gennem grundig behovsafdækning og sikrer dermed vores kunder resultater. Der findes ikke én universel måde at opbygge og udvikle effektive teams, men mange forskellige, som hver kræver sin helt egen indsats. Først kortlægger vi indsatsen, og herefter laver vi en tilpasset teambuilding aktivitet. Læring og overførsel af den indhøstede viden til dagligdagen hjemme i virksomhederne, indgår naturligt i processen. Vore samarbejdspartnere har årelang erfaring og formår at overføre viden og metoder fra deres kunstneriske virke til effektive teambuilding aktiviteter for erhvervslivet.
 
Winwinners leverer originale teambuilding aktiviteter, der efterlader mærkbar effekt og vil blive husket længe efter.