OM WINWINNERS

Siden 2003 har Winwinners arbejdet med en række af landets førende virksomheder, kunstnere og konsulenter omkring events og teambuilding aktiviteter — og det har været utroligt spændende. Gode oplevelser skaber loyalitet og arbejdsglæde, og det er netop dét, som vi mener, kunsten og kunstens kompetencer kan levere.

WINWINNERS arbejder med åben, visionær og positiv idéudvikling, og ved hvordan man skaber et kreativt miljø. Det skal være sjovt og spændende at udvikle idéer. Alle kan gøre det, blot man ikke lægger sig selv og andre hindringer i vejen. Alle ideer kan bruges på den ene eller anden måde i processen. Fejltagelser kan være porten til opdagelser og nye erkendelser.
Evaluering, kvalitetssikring og implementering af idéerne er naturligvis afgørende, og her trækker vi på mange års gode erfaringer.
Som barn er enhver kunstner. Vanskeligheden ligger i at forblive det som voksen” – Pablo Picasso

KUNSTENS KOMPETENCER

Såvel Winwinners, som de kunstnere og konsulenter vi tilbyder, har dybe rødder i kunstens verden, og formår gennem metoder, værktøjer og mangeårig erfaring at gøre events og teambuilding relevante og givende for erhvervslivet. Vi arbejder målrettet med ’den gode oplevelse’ og med at gøre kunsten imødekommende og udviklende for alle deltagere.
Kreativitet, innovation, åbenhed, samarbejde og direkte kommunikation – dér kan dagens virksomheder lære af kunsten!

EFFEKT PÅ VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE

Vi kan gøre erhvervslivet til et mere levende, kreativt og sjovere sted at være. Medarbejdernes øgede glæde og motivation vil brede sig til alle hjørner af virksomheden. Det vil kunne mærkes i udviklingsprocesserne, i måden at tænke nyt på, og på bundlinjen. Som en af de første virksomheder indenfor området har vi erfaringen og værktøjerne som sikrer en effektiv og vellykket proces.

Det sekund, hvor mødet med den intense kunst skaber magi, står verden stille. I de øjeblikke vi møder det, er vores sind åbent overfor forandringer og påvirkninger.

“Vi er alle enige om, at deres idé er vanvittig, men er den vanvittig nok?” – Niels Bohr

KUNDERNE SIGER

Rotarys verdenskongres: Stage management for Rotarys verdenskongres i Bella Centeret over 4 dage. 18.000 kongresdeltagere fra 130 lande deltog i den hidtil største kongres på disse breddegrader. Kongressen i København & Malmø præsenterede og videreudviklede de hundredvis af verdens- omspændende humanitære projekter og uddannelsesprogrammer som Rotary varetager i dag.

“Winwinners lærte mig ved et så stort arrangement at være nøjeregnende med selv de mindste detaljer. Jeg ved godt hvor jeg henvender mig næste gang, hvis jeg skal arrangere en ny event.” Torben Nielsen, projektleder Rotary Danmark


ATP fejrede deres leverandører og medarbejderes indsats i den største udbetalingsopgave af sin art i Danmarks historie – udbetalingen af SP-midlerne til 2,8 millioner danskere.

“Roser fra alle kanter for arrangementet i går – de skal tilgå jer, som stod bag! Suverænt. Alle vores samarbejdspartnere og husets medarbejdere roser i høje toner!”

Lilian Mogensen, HR-direktør, ATP

MEDARBEJDERE I WINWINNERS

Navn: Niller Wischmann
Titel: Indehaver og seniorkonsulent
Masteruddannelse i ledelse og kommunikation. Certificeret coach. Har gennem de sidste 2 årtier rådgivet og coachet hundredvis af iværksættere og virksomheder årligt om deres projekter. Han har årelang erfaring med strategisk udviklingsarbejde i de kunstneriske miljøer og med at anvende kunstneriske kompetencer effektivt til teambuilding og events.

SAMARBEJDSPARTNERE I WINWINNERS

Winwinners har en række samarbejdspartnere, både inden for det offentlige og private erhvervsliv, som er en vital del af vores forretningsgrundlag. De er med til at gøre Winwinners til en fleksibel organisation, hvor vi til alle tider kan udvide vores organisation så den passer perfekt til de opgaver, vi står over for i en given kunderelation.

Alle vores kunstnere og konsulenter er en del af et velafprøvet netværk, som er bygget op gennem mange år. De er kompetente og skarpe underleverandører med solide og dokumenterede erfaringer.
De mennesker og organisationer, vi har valgt at samarbejde med, er anerkendte brobyggere mellem samfundslivets forskellige sektorer og giver os adgang til både velafprøvede metoder og nyeste tendenser inden for forskning, PR, marketing, teambuilding aktiviteter og eventafvikling.
Winwinners er en del Wischmann Innovation, som agerer midt i kunstnerverden og er en fastintegreret del af kulturbranchen. Vores netværk går over kunstnere til konsulenter og eventbureauer.