ENERGIZERS OG FOREDRAG TIL FIRMAARRANGEMENTER

Hos Winwinners samarbejder vi med spændende kunstnere og konsulenter, der er specialister i at levere ’det lille ekstra’, som netop gør dagen uforglemmelig. Vi har valgt at opdele kategorien i Energizers og Foredragsholdere.

HVAD ER ENERGIZERS?

Energizers er korte indslag fra vore kunstnere hvor der ruskes op i deltagerne og der tilføres ny energi og humør. Perfekte indslag til en heldags konferencer hvor træthed ellers plejer at indtræffe og koncentrationen begynder at svigte.

HVILKE FOREDRAGSHOLDERE UDBYDER WINWINNERS?

Vi udbyder mange forskellige foredragsholdere, som garanteret passer til netop din event. Vi er særligt stærke i kategorierne omkring Innovation, Kreative udviklingsprocesser, Oplevelsesledelse og Oplevelsesøkonomiens mange muligheder. Vi er garant for energiske og vedkommende indlæg, som udvider horisonter og inspirerer deltagerne.

På listen over Energizers og foredragsholdere til højre kan du læse mere om hvad vi tilbyder, hvilke aktiviteter der er velegnet til hvilke udfordringer, hvor lang tid de varer og hvilket prisleje de ligger i.

Du kan også kontakte os på info@winnovation.dk eller tlf. 21911130 for et uforpligtende tilbud.