ASSISTING

— at gøre sin kollega endnu bedre

Assisting er et udtryk fra sportsverdenen, som er gået hen og blevet et af de vigtigste værktøjer i teater-improvisation. Det hele handler om at gøre sin makker bedre, ikke være bange for at lave en god aflevering, som får hende til at se godt ud, istedet for at prøve at score selv, hver gang.

Og hvis din makker gør det samme, så kan det give fantastiske resultater på scenen, som i dette tilfælde er arbejdspladsen.

André Andersen vil nemlig tage fat i teaterimprovisationens assisting- værkstøjskasse og oversætte værktøjerne til den enkelte arbejdplads dagligdag.
Med teaterimpro som håndvåben og en god portion humor i håndtasken, vil deltagerne opleve, hvor nemt det er at blokere for hinanden, men også hvor hurtigt man kan lære at gå samme vej istedet. En workshop med energi, larm og alvor bag det høje humør!

ANDRÉ ANDERSEN er den eneste i Danmark, der skriver ”Professionelt legebarn” på visitkortet. Bag den beskrivelse gemmer sig en skuespiller, historiefortæller, teaterinstruktør og publikumsopvarmer. I mange år var han alle TV- programmers favorit-opvarmer, sidenhen arbejdede han som program- udvikler på Nordisk Film TV. Idag lever han af at undervise og optræde, bl.a. med sine soloforestillinger i hans refusionsgodkendte en-mands-teater: Teater Solo.

ASSISTING

Varighed:1 dag/8 timer
Deltagere: 10-1000+
Hvor: Indendørs eller udendørs.
Medvirkende: André Andersen
Formål: At kigge på samarbejde og omgangstone på en ny måde. Et parallelværktøj der kan oversættes direkte til hverdagen

KUNDERNE SIGER

”Han ved hvor han vil hen og hvordan han motiverer en gruppe til at gå med derhen.

Han er aktiv, inspirerende og smittende i undervisning- ssituationen og i samværet generelt….”

Seminarielærer Charlotte Fogh

REFERENCER

Comwell Holte, Comwell ledergruppen, Danisco, ATP, TDC Services, Centeret for frivilligt socialt arbejde, Coop, Ældresagen og mange flere.