BYG EN KARAKTER

— få værdierne skuespillet ind under huden

Tænkt hvis du kunne forme din leder/medarbejder. Perfekt skræddersyet efter dine ønsker og behov. En person med de helt rigtige værdier!

Med ’Byg en karaktér’ får I netop denne unikke mulighed. En skuespiller stilles til rådighed for afdelingen eller organisationen og skaber en levende figur, der rummer præcis de værdier, I ønsker. Det kan være en historisk eller fiktiv figur med betydning for organisationen; en maskot, en superhelt, den ideelle chef/medarbejder eller en helt anden.
Udviklingen af figuren foregår åbent, så alle kan følge med i opbygningen af den, og dermed få en forståelse af og indflydelse på, hvilke værdier/informationer karakteren er bygget op af. Den ønskede figur opbygges via researchværktøjer, kostumering mm., og kan nu optræde i alle ønskelige sammenhænge som samlingspunkt for arbejdspladsen.

FORSTÅELSE, LÆRING OG MEDEJERSKAB
Anvendelse af skuespillere er et sjovt og kraftfuldt værktøj til at italesætte værdier og information med vanskeligt eller abstrakt indhold. Forløbet bliver udført af winwinner-kunstneren Pernille Sørensen, som lynhurtigt skaber genkendelige karakterer og situationer og skruer op og ned for følelserne på kommando. Gennem ’Byg en karaktér’ får I værdier og information ind under huden på en måde, der både huskes og giver medejerskab. Både ledere og medarbejdere lærer nyt om hinanden til gavn for den daglige kommunikation i organisationen.

BYG EN KARAKTER

Varighed: Fra 3 timer til en dag
Deltagere: Fra 10-200+ deltagere
Hvor: Indendørs.
Medvirkende: Pernille Sørensen
Formål: Kommunikation af værdier og informationer til organisationen.

CASE

“Mariehjemmene, der består af 13 forskellige plejehjem og bosteder, kontaktede os med henblik på fejringen af deres 50 års jubilæum. Sammen satte vi os for, at genoplive ånden fra stifteren, Rose Marie Rørdam Holm.
…tak for en uforglemmelig oplevelse rundt om på Mariehjemmene. Flot, flot, at rollen (“figuren”) kunne holde hele vejen rundt. Jeres sikre evne til at møde de meget forskellige slags publikummer, at improvisere, at “falde ind” – var meget, meget imponerende.”
Direktør Arne Skovgaard Nielsen

REFERENCER

TDC, Nordea, Novo Nordisk, ATP, Farum Park, Comwell, Europæiske Rejseforsikring, Rynkeby, Hørsholm Kommune, LEGO m.fl.