BYG EN SKULPTUR – LAND ART

— samvær, nærvær og kreativitet i naturen

Byg en skulptur – Land Art er kunst lavet i naturen med naturens materialer. Workshoppen designes, så den passer til det fokus gruppen har på personlig, faglig udvikling eller på team forbedring.

Undervejs er der tid til at reflektere over, hvordan du egentlig bruger dine kompetencer. Du får også mulighed for at fordybe dig og være sammen med dit team og dig selv – i stilhed!

Dine sanser, kreativitet og intuition kommer godt i brug. Du får trænet evnen til at være i nuet, hvor processen og læringen er vigtigere end resultatet.

Byg en skulptur giver dig personlig indsigt og en viden om dit team, som du kan tage med hjem til videre brug i virksomheden og familien.

Workshoppens varighed er typisk 4-8 timer. Den er meget velegnet:

  • I et lederudviklingsprogram
  • Som personale- og gruppeudvikling
  • Til en personaledag
  • Som kick-off eller til et lærende møde.
  • Til mennesker, der vil udfordres og forundres, imens de lærer via sanser og ”leg” og afprøve, hvilken forskel stilhed gør.

BYG EN SKULPTUR – LAND ART

Varighed: Ca. 4 timer. Kan også designes som et længere udviklingsforløb
Deltagere: 4-24 personer
Hvor: I skoven, på stranden, på en skrotplads.
Medvirkende: Bente Hovendal evt. m.fl.
Formål: At skabe forandring gennem forundring.

CITATER

“Indianere, samere og andre gamle folkeslag har meget visdom og læring, jeg bliver klog af. Den gør en stor forskel i mit liv som kvinde, kunstner og kursusarrangør.”
“Min mission er at genintroducere naturen til børn og voksne, der enten har glemt den eller mangler at mærke hvad den kan.”

Bente Hovendal

HVAD ER LAND ART?

Land Art er en kunstform, der opstod i USA i 60’erne. Den skabes i samspil med naturen og naturens materialer, som en installation eller skulptur. Værket bygges på et udvalgt sted med de materialer, der findes på stedet eller medbringes i bearbejdet form.

Land Art kan have alle former og størrelser. Det færdige værk udstilles på stedet eller dokumenteres som en indendørs fotoudstilling.
Naturens forgængelighed afgør almindeligvis holdbarheden.

Berømte Land Art kunstnere: Andy Goldsworthy, Richard Long og Robert Smithson.