DREAMTEAM

— medarbejdertest og hattejonglering afdækker roller og mønstre i teamet

HVORDAN SAMMENSÆTTES DET PERFEKTE TEAM?

Geniet, slideren, stopklodsen, den loyale firmaslave, ideskaberen, afslutteren på arbejdspladsen… vi har alle mødt dem som typer undervejs, eller arbejdet sammen med dem. De kan hver især drive os til vanvid. Ingen person besidder alle egenskaber eller kvalifikationer på én gang – det kan til gengæld et team have – og har det ofte.

Evner man at identificere typerne og sætte dem sammen i et godt team, kan de klare problemer for 10. Denne workshop træner i at styrke og sammenkitte et team.

FORLØBET I ”DREAMTEAM” WORKSHOPPEN:

Medarbejderne udfylder teamtest der viser roller, vaner, mønstre og karakteristika for hver enkelt medarbejder: Fremsendes gerne inden afvikling for at spare tid på afviklingsdagen.
  1. Det perfekte team workshop afvikles med:
    1. Snak, refleksion om testen
    2. En række øvelser med specielt udviklede jonglerings hatte der hver beskriver og symboliserer: Geniet, slideren, stopklodsen, den loyale firmaslave, ideskaberen, afslutteren på arbejdspladsen.
  2. Rollespil med hattene hvor hver enkelt deltager igennem træning får prøvet alle teamets roller og kompetencer. Kunsten er at kunne være sig selv og samtidig jonglere med alle karaktertyperne.
  3. Fælles teamøvelser og hattricks der understøtter teamspirit – og giver yderligere kendskab til teamets kompetencer.

DREAMTEAM

Varighed: Fra 1 time til 1 dag
Deltagere: 5-50
Hvor: Indendørs.
Medvirkende: Nils Poll og Niller Wischmann.
Formål: At identificere jeres medarbejderes styrker og svagheder, og at sammensætte teamet så alle roller, der skal til for at skabe et perfekt team, er til stede.

KUNDERNE SIGER

“Nils rejser og optrædener på de internationale arenaer over hele verden har gjort ham til en selvlært antropolog og stor menneskekender. Erfaringerne bruger han i sine workshops, hvor samspillet med publikum er et vigtigt element. Han giver gerne den viden videre til erhvervslivet. Som han siger: “Det må godt være sjovt at lære.”
Jyllandsposten

UNDERVISNINGSTEAMET

Den professionelle jonglør Nils Poll og konsulent Niller Wischmann arbejder sammen i en intelligent enhed OG skaber sammen på en levende og humoristisk atmosfære, der gør det muligt at lære på en effektiv, medrivende og udviklende måde.