ENERGIBOMBER

PÅ KONTORET LIGE PLUDSELIG:

Døren går op til kontoret eller konferencelokalet, og to agenter i jakkesæt og solbriller kommer kravlende ind, ledende efter bomber… Ingen er i tvivl om, at her er tale om en gimmick, for agenterne er kun bevæbnet med et eneste håndvåben: Humor.

Lidt efter er alle stimlet sammen i foyéren – hvor de to agenter trækker et nyt våben frem: Afrikanske trommer som de mestrer totalt. Inden for de næste minutter vil den undrende mængde forvandle sig fra nysgerrige næser til et inferno af skrålende, klappende og trampende kroppe, der spiller rytmer i takt med trommer og griner højlydt af agenternes undervisningsfacon.

25 minutter senere har agenterne fundet frem til bomberne: Nemlig deltagerne, der alle er blevet omdannet til energibomber, der fortsætter dagens arbejde med smil og… energi

”Energibomber” kan give et 45 – 60 minutters afbræk på en helt almindelig arbejdsdag eller konference for alle gruppe-størrelser.

ENERGIBOMBER

Varighed: 45-60 min inkl. rundgang til kontorer
Deltagere: 10-200
Hvor: Indendørs – der skal forefindes et lokale stort nok til, at alle kan samles.
Medvirkende: Andre Andersen og Lars Storck.
Formål: At give de ansatte el. konferecedeltagerne et afbræk, der får blodet i omløb, latteren frem og arbejdslysten til at stige.

KUNDERNE SIGER

”Lars og André fik jeg ”parret” første gang til Copenhagen marathon hvor de spillede de 6.000 løberes trætte ben igang igen. Sidenhen opstod agent-idéen – og med de to herrer ved roret kan man være sikker på at gå glad, flad og grinende derfra. Hvor de får deres energi fra er en gåde. De skal opleves…”
Niller Wischmann, Wischmann Innovation

REFERENCER

ATP, Lego, Nordea Markets, TDC, Comwell Holte a-s, Kommunerne Skive, Søllerød, Suså, Glumsø, Hillerød, Haderslev, Nordjyllands Amt og Viborg Amt, Socialt Udviklingscenter SUS, Ældresagen, Munthe Simonsen – og mange flere.