EVENTYR TIL FOLKET

— oplevelser egnet til eftertanke

EVENTYR TIL ALLE ÅRSTIDER

Med eventyret er det muligt at formidle det som på anden vis er vanskeligt at nævne. Fortællingen er en måde at bygge bro og dele fælles menneskelig erfaring, med et billedsprog som forstås på tværs af sociale og kulturelle skel.

Med sine eventyr beretter Abelone på en elegant og vedkommende måde om værdier som forandring, økologi og klima, social ansvarlighed, arbejdsglæde og livskvalitet.

Hun dukker op udklædt som én af fire budbringere og skaber meningsfulde oplevelser der giver stof til eftertanke:

VINTERVØLVEN HILDA HEKKENFELT

– Når forandringens vinde hyler og hvirvler om ørerne paåos, giver Hilda Hekkenfelt dig et poetisk landkort over mulige udfordringer og det du må lægge bag dig.

KONEN MED GULDÆGGENE

– ”Hav mod til at drømme, at elske, at synge – således kan nye historier begynde!” er Konen med Guldæggenes motto. Hun ryster det moralske støv af sig og vender op og ned på dine forestillinger om det du tror du ved. – Og måske et guldkorn eller to med hjem at ruge på?

SKOVKVINDEN MADAM GRØN

– Forestil dig, at samles under træernes krone eller i kredsen ved bålet med eventyr om det vi ikke kan se med det blotte øje; om de som bevæger sig sagte i skovens skygge, danser i tåge og mosekonens bryg, – med budskaber fra der hvor græsset er grønnere..

ABELONE NISSEKONE

– Med julelys i øjnene samler Abelone Nissekone hele flokken og fyrer op med fortællinger om sære slægtninge, forslugne skabninger og småkager så store som møllehjul. Desuden belærer hun jer om at huske at sige tak og om forskellen på ønsker og drømme.

EVENTYR TIL FOLKET

Varighed: 20 – 45 minutter. Kan kombineres med event eller workshop.
Deltagere: 5-100+
Hvor: Indendørs.
Medvirkende: Abelone Bregninge + evt. violinist + evt. skovvætte.
Formål: At skabe grundlag for relationer, sammenhæng og fælles forståelse – og et lille strejf af magi!

KUNDERNE SIGER

“Abelones alternative form skaber liv i ethvert læringsrum, men bag den underholdende form ligger store indsigter i, hvordan en virksomhed finder frem til sin indre historie og kan forbedre kommunikation og gennemslagskraft.”
David Madié, Direktør, StartUp Company

Abelone Nissekone tændte lys i øjnene hos vores medarbejdere og formåede at skabe et uventet afbræk, sprede glæde og humør på en travl hverdag. Hun fik medarbejderne til at koble af og tage fat med fornyet energi.”
Brita Bæk, chefsekretær, TDC Services A/S

“Jeg er stolt og glad. Det var så superfedt. Målt imod en standups’er var det altså
rigtig godt!”

Morten Grunk-Jensen, Direktør, Eventgroup

UNDERVISNINGSTEAMET

Lokalbanken, STARK, FDM Camping, Slotsarkaderne, Dansk Skovforening, Johannes Fog A/S, Plougmann & Vingtoft A/S, TDC Services Århus og mange flere.