FIRMAARRANGEMENTER

Hos Winwinners er vi leveringsdygtige i alle typer firmaarrangementer. Vi har erfaring med alt fra Konferencer, diverse Firmafester og Julefrokoster til Kick-offs og Messer. Qua vores årelange erfaring kan vi tilbyde såvel pakkeløsning som skræddersyede firmaarrangementer.

PAKKELØSNINGER TIL FIRMAARRANGEMENTER

Hos Winwinners kan vi tilbyde forskellige pakkeløsninger for at gøre det nemt og hurtigt for dig. De er sammensat ud fra solid erfaring og positive oplevelser med andre firmaarrangementer. Vi har matchet eventtyper og locations, så de passer som fod i hose. Ovennævnte locations er samtidig gode samarbejdspartnere, som er garante for super levering og god service hver gang.

SKRÆDDERSYET FIRMAARRANGEMENTER

Hos Winwinners tilbyder vi at skræddersy dit firmaarrangement for dig. Vi kan sammensætte et arrangement, der passer netop jeres ønsker og behov. Skriv eller ring til vores konsulenter, beskriv jeres ønsker og behov, og vi kommer med et løsningsforslag indenfor jeres økonomiske rammer.

DE MINDRE FIRMAARRANGEMENTER

Ud over de større firmaarrangementer har vi også solid erfaring med mindre – men ikke desto mindre enormt vigtige arrangementer – som Happenings, Gå-hjem-møder, Fejringer o.l. Vores speciale er at bringe de små overraskende detaljer, som netop gør arrangementet til noget deltagerne husker.

Ring og hør mere om hvad vi kan tilbyde på 21911130 eller send os en mail på info@winnovation.dk

REFERENCER

Kick-off dag for Nordea Markets, hvor medarbejderne evaluerer det forgangne år og samtidig tager hul på det kommende års udfordringer og målsætninger. De blev både udfordret men kunne også læne sig tilbage og få ”den gode oplevelse”.

“Det hele klappede og der var en god stemning hele dagen. Generelt syntes alle, at det er det bedste vi har lavet, så glade og meget positive tilbagemeldinger”
Hanne Thomassen, Nordea Markets 

ATP fejrede deres leverandører og medarbejderes indsats i den største udbetalingsopgave af sin art i Danmarks historie – udbetalingen af SP-midlerne til 2,8 millioner danskere.

“Roser fra alle kanter for arrangementet i går – de skal tilgå jer, som stod bag! Suverænt. Alle vores samarbejdspartnere og husets medarbejdere roser i høje toner!”
Lilian Mogensen, HR-direktør, ATP