FORUMTEATER

– En forestilling I selv bestemmer slutningen på

EN VIRKELIG OPLEVELSE!

Alle har været i teatret og oplevet hvor stærkt det virker. Man glemmer tid og sted – identificerer sig med historien og rollerne – og lever med i den virkelighed, der udfolder sig på scenen.

I forumteatret spiller vi jeres forestilling. Sammen aftaler vi hvilke scener, der illustrerer netop jeres udfordringer. Vi dramatiserer dem i teatrets form og spiller for jeres medarbejdere. Humor, spænding, overraskelse – alle teatrets virkemidler kommer i brug.

Midt i forestillingen – når problemet er tilspidset – stopper gamemaster arbejdet. Gamemaster beder tilskuerne tage stilling til, hvad de har set, og om at komme med løsningsforslag.

Skuespillerne sættes i gang igen – nu for at spille et af de løsningsforslag, der er kommet fra salen. Hvis skuespillerne bliver i tvivl om, hvordan deres figur skal svare eller handle, spørger de publikum, som kommer med svarene.

MERE LÆRING OG MEDEJERSKAB

Forumteater er et fantastisk stærkt redskab til at skabe indsigt og læring. Både intellekt og følelser aktiveres, og medarbejdernes egen erkendelse forankres dybt. Det giver medejerskab til løsningerne og et enestående udgangspunkt for at revidere holdninger og gennemføre reelle forandringer. Grundlaget for at skabe succes og nå jeres mål er skabt.

FORUMTEATER

Varighed: 1-3 timer
Deltagere: 20-1000+
Hvor: Indendørs v. 100 + kræves lydanlæg.
Medvirkende: fx. 3 skuespillere og en gamemaster.
Formål: Spotlight på et selvvalgt tema, hvor publikum inddrages i udviklingen.

KUNDERNE SIGER

”Fantastisk at de dygtige skue- spillere i den grad formår på så kort tid at spidde udfordringerne på vores arbejdsplads – og lynhurtigt anvise løsninger til det ideelle fremtidige samarbejde.”
HR chef – Pernille Sefort ATP

”At se vores arbejdsplads udstillet gennem teater, hvor alle på en og samme tid lo mens de lærte nye veje, var en stor oplevelse”
Afdelingsleder Hillerød Sygehus – Ulla Hvidtved Andersen

REFERENCER

Comwell Holte, KAB, Socialt Udviklingscenter SUS, Bofællesskabet Østerled og mange flere.