GOSPEL WORKSHOP

– syng sammen med Janne Wind

”Det er let at synge – og man bliver glad i låget af det”, Janne Wind.

Rigtig mange mennesker går i dag rundt med en forestilling om, at de ikke har nogen stemme, at de er brummere, at de ikke kan synge rent, at de tager for meget plads, eller at de slet ikke kan synge.
Ofte er det gamle tankemønstre, der er plantet i barndom eller tidlig ungdom, hvor sikkert velmenende musik- og korlærere har lagt låg på glæden og begrænset det frie udtryk.
Den gode nyhed er, at det er nemt og oven i købet ganske vidunderligt og forløsende at få lukket op igen. En gospel workshop åbner krop, stemme og hjerte og lade stemmen fylde både det indre og ydre rum med lyd. Man bliver afhængig af at synge, man bliver glad af at synge – og i tilgift er det sundt og stresshåndterende

BEGEJSTRING OG ENGAGEMENT!

Janne Wind formår at begejstre et hvilket som helst publikum. Som underviser er Janne Wind en medrivende og inspirerende formidler med meget stor erfaring.
En gospel workshop med Janne Wind er en oplevelse man aldrig glemmer. Hun får folk til at føle sig helt specielle. Få kan, som hun, favne en stor flok og få fællesskab, lydhørhed og samhørighed op at stå gennem arbejdet med sangene.’

GOSPEL WORKSHOP

Varighed: 45 min
Deltagere: 50
Hvor: Indendørs.
Medvirkende: Janne Wind med pianist.
Formål: Samarbejde og glæde til fælles gavn og fornøjelse.

KUNDERNE SIGER

”Tak for din indsats på vores workshop. Vi har din seance med på vores evaluering, og du har scoret en top-karakter på 4,5 (på en skala fra 1-5, hvor 5 er verdensklasse) – tillykke med det. Men det er altså også bare godt; selv os gengangere, der nu har optrådt i dit show adskillige gange, bliver stadig grebet af stemningen og dit smittende engagement”.
Michael Jakobsen, Novozymes
“Janne Wind er en yderst engageret og troværdig sanger, der med overskud og naturlig autoritet formidler sin musik. Hun har et stort stemmemateriale og viser vokalteknisk overskud”.
Hanne Boel

REFERENCER

Carl Bro, Comwell Rebild, TDC, Novozymes – og mange flere.