IMPROTEATER

– En underholdende åbenbaring der er til at grine af. Et ideelt billede på samarbejde

Gennem improvisationsteater bliver det hurtigt meget virkeligt for alle, hvad der skal til for at skabe god kommunikation og godt samarbejde – direkte overførbart til arbejdspladsen.
Man accepterer hinandens opfattelse af situationen og tager ansvar for de situationer man havner i. Det er nemt at krybe udenom, men resultatet bliver bedst ved at tage ansvar sammen og ”løfte i flok”.
Et af de vigtigste redskaber I teaterimprovisation er evnen til at lytte til hinanden og hele tiden have ́fornemmelse for, hvor du og dine medspillere er på vej hen.

EN FORESTILLING I 3 AKTER

Inden forestillingen påbegyndes, afdækkes hvilke udfordringer virksomheden har på et møde med Wischmann Innovation. Det er disse udfordringer, temaer, dilemmaer som teaterstykket tager udgangspunkt i.
1. akt Publikum bestemmer sted, scene, medvirkendes alder, køn mv. Alle kan se en del af sig selv i det som skuespillerne spiller, i det det er dagligdagen, der spilles på scenen af de to spillere. Der er dialog og sang.
2. akt De afdækkede udfordringer, dilemmaer vises på storskærm med numre på – publikum vælger hvilke de ønsker skuespillerne skal spille – det går rigtig dårligt for de stakkels mennesker på arbejdspladsen….
3. akt Publikum bliver nu gruppevis bedt om, at sørge for at skuespillet ender godt. De skal lave løsningerne på spillet – og løsningerne samles sammen – og spilles af skuespilerne.
Deltagerne i salen er med hele tiden – både fordi der er nok at holde rede på, men også fordi de inddrages og involveres.

IMPROTEATER

Varighed: Ca. 1-2 timer. Workshoppen kan bruges enkeltstående eller som led i et længere forløb.
Deltagere: Fra 1-200+ deltagere
Hvor: Indendørs
Medvirkende: Andre Andersen, Pernille Sørensen, Christian Damsgaard samt pianist Peter Spies.
Formål: At få sat et spejl op i forhold til jeres samarbejde og fælleskab, som styrker bevidsthed om egne roller.

KUNDERNE SIGER

”Fantastisk at de dygtige skuespillere i den grad formår på så kort tid at spidde udfordringerne på vores arbejdsplads – og lynhurtigt anvise løsninger til det ideelle fremtidige samarbejde”
HR chef – Pernille Sefort ATP

”At se vores arbejdsplads udstillet gennem improteater, hvor alle på en og samme tid lo medens de lærte nye veje, var en stor oplevelse”
Afdelingsleder Hillerød Hospital – Ulla Hvidtved Andersen

REFERENCER

ATP, Hillerød Sygehus, KAB, Comwell, Howarth Revisorerne, Nordea m.fl.