JONGLERING – UDVIKLING, HUMOR, LÆRING.

– det er lige så vigtigt at “give slip” som at “gribe”.

UDVIKLING, HUMOR OG LÆRING

Deltagerne vil på en sjov, uhøjtidelig og unik måde hurtigt vil blive bevidst om egne og andres reaktioner på de udfordringer som opstår. Gennem træning af jonglering og balance samt rollespil, øger deltagerne deres opmærksomhed omkring egne forandringskompetencer samtidig med, at der grines af og med hinanden. Der laves rollespil med hatte, hvor hver enkelt deltager gennem træning får prøvet alle teamets roller og kompetencer. Kunsten er, at kunne være sig selv og samtidig jonglere med flere karaktertyper.

LÆR AT GRIBE DINE OPGAVER

For at kunne holde mange bolde i luften på dit arbejde – i dit liv – må du føle dig veltilpas i nuet, bevare overblikket og have det sjovt. I workshoppen aktiverer vi en del af de intelligenser, der ikke så ofte er i spil: den musiske, den motoriske, den følelsesmæssige og den sociale.

Gennem den kunstneriske proces styrker vi den enkeltes koncentration, omstillings-parathed, dedikation og hvad der skal til for at finde balancen.

Samarbejdet bliver forbedret ved at:
  • Den enkelte medarbejder forstår sig selv og sin rolle bedre.
  • Rammerne for samarbejde defineres mere klart og det afdækkes, hvad der skal til for, at den enkelte i gruppen lykkes.

JONGLERING

Varighed: 11⁄2 time til 1 dag
Deltagere: 5-50+
Hvor: Indendørs.
Medvirkende: Niels Poll + evt. konsulent.
Formål: Bevidstgørelse om egne og andres forandrings- kompetencer.

KUNDERNE SIGER

“Vi kan kun give Nils vores bedste anbefalinger – et arrangement med Nils, hans kegler, bolde, hatte er i verdensklasse og han kan virkerlig bidrage til at få nedlagt nogle barrierer og blødgjort deltagere til en fest eller til et tættere samarbejde”.
Jørgen Christensen NCC

REFERENCER

Nils Poll har gennem 19 år som professionel jonglør over hele verden i 32 lande lært sig denne svære kunst, og tilbyder nu at dele sin viden med alle der ønsker at arbejde med sig selv og med deres udvikling.

Nils Poll har vundet flere internationale og danske priser.