MØDER OG KONFERENCER

Hos Winwinners er vi leveringsdygtige i alle typer firmaarrangementer. Vi har erfaring med alt fra Konferencer, diverse Firmafester og Julefrokoster til Kick-offs og Messer. Qua vores årelange erfaring kan vi tilbyde såvel pakkeløsning som skræddersyede firmaarrangementer.

PAKKELØSNINGER TIL FIRMAARRANGEMENTER

Hos Winwinners kan vi tilbyde forskellige pakkeløsninger for at gøre det nemt og hurtigt for dig.

De er sammensat ud fra solid erfaring og positive oplevelser med andre firmaarrangementer. Vi har matchet eventtyper og locations, så de passer som fod i hose. Ovennævnte locations er samtidig gode samarbejdspartnere, som er garante for super levering og god service hver gang.

SKRÆDDERSYEDE FIRMAARRANGEMENTER

Hos Winwinners tilbyder vi at skræddersy dit firmaarrangement for dig. Vi kan sammensætte et arrangement, der passer netop jeres ønsker og behov. Skriv eller ring til vores konsulenter, beskriv jeres ønsker og behov, og vi kommer med et løsningsforslag indenfor jeres økonomiske rammer.

DE MINDRE FIRMAARRANGEMENTER

Ud over de større firmaarrangementer har vi også solid erfaring med mindre – men ikke desto mindre enormt vigtige arrangementer – som Happenings, Gå-hjem-møder, Fejringer o.l. Vores speciale er at bringe de små overraskende detaljer, som netop gør arrangementet til noget deltagerne husker.

Ring og hør mere om hvad vi kan tilbyde på 21911130 eller send os en mail på info@winnovation.dk

REFERENCER

Stage management for Rotarys verdenskongres i Bella Centeret over 4 dage. 18.000 kongresdeltagere fra 130 lande deltog i den hidtil største kongres på disse breddegrader. Kongressen i København & Malmø præsenterede og videreudviklede de hundredvis af verdens- omspændende humanitære projekter og uddannelsesprogrammer som Rotary varetager i dag.

“Niller lærte mig ved et så stort arrangement at være nøjeregnende med selv de mindste detaljer. Jeg ved godt hvor jeg henvender mig næste gang, hvis jeg skal arrangere en ny event.” Torben Nielsen, projektleder Rotary Danmark