MUSIK OG FESTIVALER

Hos Winwinners har vi erfaring med alt fra musik- til furniturefestivaler og levering af musik til arrangementer. Vi har gode kontakter i kunstnerverdenen.

FRA MUSIK- TIL FURNITUREFESTIVAL

Winwinners har lavet alt fra rockfestivaler over amatørfestivaler med teater og dans til furniturefestival. Struktur, god planlægning og godt program er fællesnævner for vores engagement. Grundet vores væren i kulturbranchen har vi god forståelse for kunstnere og derfor også hvordan de skal nurses og behandles.

SPECIALE: HÅNDTERING OG MOTIVATION AF FRIVILLIGE

Stort set alle festivaler bygger meget af deres organisation på frivillige. Hos Winwinners har vi årelang erfaring med håndtering af frivillige i alle mulige sammenhænge. Vi sørger for god planlægning og motivation, og herigennem sparer vi jer for penge, frustration og bedre struktur.

TILLADELSER TIL DIT OG DAT

For at afholde en festival skal man ofte have et væld af forskellige tilladelser. Vi har styr på hvilke tilladelser der skal indhentes og med vores erfaring sikrer vi at de indhentes i tide, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser.

Ring og hør mere om hvad vi kan tilbyde på 21911130 eller send os en mail på info@winnovation.dk

REFERENCER

Musikforeningen Refshalen afholdt første Musikfestival. Winwinners stod for planlægning, afvikling samt undervisning af musikforeningen i projektledelse og håndtering af frivillige.

Planlægning, PR og afvikling af Ballroom i Birkerøds gågade. Alt fra lokale bands og gymnastikopvisning til et brag af en koncert med Fireflies.