OUTDOOR

— sjove og udfordrende oplevelser udendørs

Når vi bevæger os i naturen, er der mange sanser i spil. Jo flere sanser, følelser og aktiviteter, der indgår i en læringsproces, des flere dele af hjernen aktiveres.
Vi har ca. 10 faste instruktører, som alle har stor erfaring og en relevant baggrund. Hvad sikkerheden angår kan det siges med fire ord: Sikkerheden er i top.

EKSEMPLER PÅ AKTIVITETER:

Paintball – Vi lægger et par snigskytter ind i området. Opgaven for gruppen er så at tilrettelægge en udsletning af snigskytterne. Efterfølgende deler vi gruppen op i to og spiller capture the flag.

Træklatring – Vi bruger gamle egetræer med en højde på ca. 10 meter. Sværhedsgraden overkommelig. Klatreren er sikret via topsikring ned til instruktøren.

Tømmerflåde – Kursisterne opdeles i hold af 4-8 personer. En tømmerflåde bygges af de til opgaven udleverede materialer. Opgaven er løst når kursisterne har sejlet en omgang på den anlagte bane i en sø. (Eller når gruppen er kommet i land på modsatte side.)

Andre muligheder er edderkoppenet, vandski, kamp bom, øksekast, bueskydning mm.

OUTDOOR

Varighed: Fra 2-3 timer til flerdages arrangementer
Deltagere: 10-100+
Hvor: Udendørs forskellige steder i Danmark efter aftale.
Medvirkende: Et skiftende antal instruktører afhængigt af arrangementets art og deltagerantal
Formål: Teambuilding og – udvikling.

OM INSTRUKTØRERNE

Mange af instruktørerne er uddannede i politiet, forsvaret og i det private erhvervsliv.

De gennemgår løbende supplerende kurser indenfor f.eks. førstehjælp og livredning, sikringsteknikker m.m.

Ved større arrangementer har vi yderligere en række instruktører, vi kan trække på.

REFERENCER

Winwinners samarbejder med Nature Event, der bl.a. har afholdt kurser for Novozymes A/S, Novo Nordisk A/S, Sonofon, Nationalbanken, Skanska, Movia, Folketingets Sekretariat, If- forsikring, Dansk Skoleidræt, MT Højgaard, Inco Danmark, Nordea Erhverv, Nordisk Kellogg’s, Hærhjemmeværnsdistrikt Vejle, Slagelse Kommune, Storløkke Feriepark, Geografforbundet, SCA Hygiene Products og mange flere.