SÆRLIGE KOMPETENCER I WINNERS

Der er mange om mange kvalificerede udbydere af Eventledelse på markedet, men hos Winwinners har vi nogle særlige komptencer, som vi udmærker os på i forhold til vore konkurrenter.

IMPONERENDE NETVÆRK

Winwinners er en del Wischmann Innovation, som agerer midt i kunstnerverden og er en fastintegreret del af kulturbranchen. Vores netværk går over kunstnere til konsulenter og andre eventbureauer. Derfor kan vi tilbyde kort leveringstid, troværdig leverance og fordelagtige priser.

MOTIVERING OG HÅNDTERING AF FRIVILLIGE

Ofte er der mange frivillige involveret i de forskellige faser af events – og der er ikke altid uproblematisk. Hos Winwinners har vi årelang erfaring med motivation, håndtering og uddannelse af frivillige. Vi vender potentielle svagheder til styrker og udnytter denne gratis kapacitet til fulde, med stor respekt for de frivillige.

MANØVRERING I KOMMUNERNES KULTURPOLITIK

Winwinners ejer Niller Wischmann har 20 års erfaring med foreninger, organisationer, events osv. Vi ved hvem der skal snakkes med, hvordan ansøgninger bedst formuleres og hvordan den nødvendige økonomiske støtte til projektet opnås. For rådgivning om fundraising henviser vi til Wischmann Innovation

TILLADELSER FRA POLITI; KOMMUNER OG BRANDVÆSEN

Det kan ofte være en jungle at finde de korrekte tilladelser fra politi, kommuner og brandvæsen. Vi har stor erfaring med at identificere hvilke tilladelser der kræves og at få de nødvendige tillader hjem.

Kontakt os på 21911130 for at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer.

KREATIVE HOVEDER

DYB FORSTÅELSE FOR FORRETNING

Vi kommer fra den kreative branche, men kombinerer denne unikke forståelse af kunsten muligheder med vores lange erfaring fra arbejdet med erhvervslivet.
Det giver det os særlige hjemmebanefordele, når koncept og løsninger skal udtænkes, så de både involverer deltagerne og fastholder eventen som en særlig og god oplevelse.