SMÅ OASER

— forstærker den gode stemning

SMÅ OASER er et live musik ensemble uden sidestykke, som med åbne sanser skaber stemningsmættet musik, der komponeres på stedet og er inspireret af tilhørerne og situationen. Musikerne kaster sig ud i legende improvisationer og interagerer musikalsk med menneskene omkring sig. En enestående musikoplevelse der både er rekreativ og lægger op til refleksion, inspiration og udvikling.

Baseret på mange års professionelt virke og dybt, musikalsk kendskab til hinanden, arbejder SMÅ OASER med improvisation. Musikerne lader sig inspirere af tilhørerne og stemningen, når de spiller, og derved påvirker tilhørerne musikken og musikken tilhørerne. Interaktionen skaber en enestående synergi – på samme måde som filmmusik sammen med billederne på lærredet kan skabe en langt større oplevelse end de to medier ville kunne gøre hver for sig.

GODT TIL KONFERENCEINDSLAG OG TEAMBUILDING

SMÅ OASER spiller i en lang række meget forskellige anledninger – fra receptioner, konferencer, workshops og teambuildingkurser til afgangshaller, biblioteker eller sammenhænge indenfor sundhedssektoren. SMÅ OASER musik inspirerer til refleksion og kommunikation, forvandler ventetid til positiv mental kvalitetstid og virker afstressende og rekreerende.

SMÅ OASER

Varighed: 30 min – 4 timer
Deltagere: 10 -1000+
Hvor: Indendørs
Medvirkende: Jens Lysdal, Bjarke Falgren og Nikolaj Busk
Formål: Få underbygget dagens stemning med interaktiv musik.

KUNDERNE SIGER

“Små Oaser leverede en levende og smagfuld musikalsk underlægning der kommenterede og inspirerede begivenhederne på mødet. Det var imponerende, at musik på den måde kan tilføje en ekstra dimension, der gør et møde både mere spændende og mere produktivt.”
Mark Lorenzen, M. Sc., Ph.D.
Associate Professor
Editor-in-Chief, Industry and Innovation

REFERENCER

Creative Banks, Galleri Grothe, Københavns Universitet, Årstiderne, Gladsaxe hovedbibliotek, Hørskoven, Merkurbank og mange flere.