SMELLS LIKE TEAMSPIRIT

– få nye metoder og redskaber, ny energi og et stærkt team

Har I viljen og evnen til at tænke kreativt?
Vil I gerne have større tillid til hinanden?
Er I klar til at svede for sagen?

Et af de steder, hvor kreativiteten virkelig har boblet de sidste 20 år, er inden for streetkulturen. På udviklingsforløbet vil vi arbejde med de kunstneriske processer, som findes i breakdance, hiphop og rap.

Videnskaben fortæller os, at det ikke er vores bevidsthed, der producerer ideerne. At tænke kreativt handler netop om at give slip og gøre sig fri af bevidsthedens præstationskrav og forsøg på planlægning. De centre i hjernen, vi normalt kalder “bevidstheden”, beslutter sig først for at handle 1⁄2 sekund efter, at vi er gået i gang med handlingen.

På kurset får I større tillid til jeres egen intelligente krop. I bliver bedre til at stole på jeres mavefornemmelse og intuition. I lærer om innovative processer, tilstedeværelse, at tage beslutninger her og nu og at lede jer selv og hinanden. Samtidig føler I det på jeres egen krop.

VI MØDES OM JERES UDFORDRINGER

Inden forløbet, afdækkes på et møde med Wischmann Innovation, hvilke konkrete udfordringer, I står overfor. Det er disse udfordringer, forløbet tilrettelægges efter.

Som en del af det indledende møde afstemmer vi de gensidige forventninger og bliver enige om, hvad jeres udbytte af forløbet skal være. Det kan både inkludere konkrete input til nye strategier for fremtidige opgaver og mere ”bløde” områder som udvikling af emotionelle og sociale kompetencer.

Påklædning: løst tøj + indendørssko

SMELLS LIKE TEAMSPIRIT

Varighed: Fra 3 timer til flere dage
Deltagere: 10-200+
Hvor: Indendørs. Der bør være 11⁄2 m2 per deltager. Gulvbelægningen skal egne sig til dans, fx linoleumsgulv eller lakeret trægulv.
Medvirkende: Danseleder: Anders Merrild fra Freestyle Phanatix og konsulent Niller Wischmann.
Formål: At få nye vinkler på udfordringerne, at give kreativiteten et boost og at få øget teamspirit.

FREESTYLE PHANATIX

Freestyle Phanatix er skandinaviens største professionelle breakdance-
trup og og har over 2000 forestillinger og workshops bag sig i skandinavien og europa.

HIP HOP

I hip-hoppen bliver udøveren opfordret og udfordret til at danne sin egen udgave af det, der allerede findes. Det skal være nyt – det skal være ”fresh”.