SOUNDPAINTING

— kreativitet som samarbejde

GØR JERES SAMARBEJDE MUSIKALSK

Ønsker I at styrke samarbejde, fleksibilitet og kreativitet i dagligdagen og at skabe engagement om et fælles mål? Denne workshop giver jer konkrete redskaber til at få gjort ordene til handling og adfærd. Metoden bruges allerede af førende virksomheder i USA til at forme og strukturere kreativitet.

Soundpainting kommer fra musikkens verden. Det er et tegnsprog, som bruges til at udvikle improvisation og give den en fælles retning. Musikernes individuelle kreativitet bliver til et samarbejde mod et fælles musikalsk mål.

KREATIV PÅ KOMMANDO

Ved at arbejde med professionelle musikeres improvisationsteknikker, lærer I hvordan I får skabt et miljø, så I kan være kreative på kommando.

  • I får skabt rum for kreativitet og nytænkning
  • Jeres medarbejdere bliver engagerede og gode til at arbejde sammen og i samme retning.
  • I genopdager de skabende og legende sider af jer selv og jeres kolleger.

Alt sammen noget, der kan ses på medarbejdernes daglige arbejde og dermed på virksomhedens udbytte.

SOUNDPAINTING

Varighed: 2-8 timer
Deltagere: 10-100 deltagere
Hvor: Indendørs
Medvirkende: Gustav Rasmussen og Ketil Duckert
Formål: At anskueliggøre og opleve værdier som omstillingsparathed, innovation, engagement, arbejdsglæde, fleksibilitet og vanebrydning.

KUNDERNE SIGER

“Rigtig godt kursus. Fantastisk energi fra begge undervisere. Dejligt at få grinet og lyttet til sig selv og hinanden. En god overraskelse.”
Tania Dalsgaard, NNIT

“Det levede til fulde op til mine forventninger. Jeg er på ingen måde musikalsk og føler mig ofte meget usikker i musikalske sammenhænge. Det var jeg på intet tidspunkt. Tak for en god oplevelse.”

Eva Debel, Haslev Kommune

REFERENCER

ATP, NNIT (tidligere Novo Nordisk IT), Haslev Kommune, Lego System A/S, Københavns Universitet, NCC, Comwell, Codan Forsikring A/S, Grathwol A/S, Leo Pharma, Sofiendalskolen, HEF Bredbånd, Ambu, Andelsboligforeningen AST, Bo-Vest og mange flere har arbejdet sammen med Gustav og Ketil.