THE BEATLES & ERHVERVSLIVET

— bliv inspireret af verdens mest innovative band

The Beatles startede som en gruppe med meget stærke fælles kerneværdier og sluttede syv år efter som individualister uden fælles værdisæt. Forholdet mellem John Lennon og Paul McCartney var et ”konkurrerende partnerskab”, hvis innovative drive sikrede, at The Beatles blev et af musikhistoriens mest succesfulde bands.

NYE METODER OG BANEBRYDENDE TANKEGANGE

Per Wium tegner et billede af The Beatles og deres udvikling med moderne management-termer og relaterer The Beatles’ arbejdsmetoder til erhvervslivets.
Bl.a. vil Per Wium komme ind på aspekter som værdier, branding, lederskab og innovation. Undervejs afspilles en række spændende musikeksempler, som tydeligt beskriver The Beatles udvikling og hvordan deres banebrydende innovationer fik udslag i deres musikstykker.

Målet med foredraget er at inspirere deltagere til at se deres arbejde i et nyt perspektiv og indhente inspiration så de kan udvikle egne evner og samarbejdet med kollegerne på arbejdspladsen.

THE BEATLES & ERHVERVSLIVET

Varighed: Typisk 2 x 40, men andre formater kan også anvendes.

Deltagere: 10 – 40
Hvor: Indendørs
Medvirkende: Per Wium
Formål: Hent inspiration til egne arbejdsmetoder og tilgange til innovation.

KUNDERNE SIGER

“Jeg er imponeret over Per’s evne til at formidle- og gøre dette vigtige stykke musikhistorie vedkommende. Hans foredrag var på én gang berigende og underholdende.  Man behøver ikke at være Beatles-fanatiker for at glædes over dette foredrag. Han er et ”must see” for alle som interesserer sig det mindste for The Beatles historie, deres musik og særlige lydmæssige univers. Tak for en helt igennem fantastisk aften!”

Hans Gufler, Direktør

REFERENCER

Folkeuniversiteter i København og Odense. Krogerup Højskole. Liverpool Beatles-tours. Postdanmark personale-forening. DONG. Og mange flere.