TROMME TEAMBUILDING – RHYTHM N’ NOISE

– oplev hvordan godt samarbejde lyder!

LEDELSE OG SAMARBEJDE MED TROMMER

Nye relationer, nye mål og hurtigt skiftende opgaver. Den moderne organisation stiller store personlige, samarbejdsmæssige og faglige krav. De samme mekanismer gør sig gældende i musikmiljøer. I musikkens verden er samarbejde en selvfølgelighed – hvis ikke man er på vej i samme retning opstår kaos.
Bevæbnet med koste, spande og stokke arbejder vi os igennem den kunstneriske proces, det er at finde en fælles puls og få samarbejdet til at swinge. Alle deltager aktivt uanset musikalske forudsætninger.
Hver enkelt kommer til at lede hele holdet, og får derved en fornemmelse af at være en vigtig del af helheden. Den enkelte styrker fællesskabet, og fællesskabet styrker den enkelte.

DYNAMISK RAMME FOR UDVIKLING

Deltagerne oplever, at de kan påvirke hinanden, lære noget og udvikle sig sammen. Vi trækker trådene til hverdagen, så det bliver tydeligt, hvordan samarbejdet kan forbedres.

Gennem den kunstneriske proces styrkes den enkeltes koncentration, intuition og motivation, og vi aktiverer den musiske, motoriske, følelsesmæssige og den sociale intelligens. Efter denne workshop med masser af action, effektivitet, sved, humor og koncentration kan I garanteret mærke forskel i morgen – både i krop og sind.
Er du interesseret, så kontakt os på info@winnovation.dk eller 21911130 for et uforpligtende tilbud. Du kan udfylde kontaktformularen og så giver vi dig et opkald indenfor 24 timer.

TROMME TEAMBUILDING

Varighed:1-2 timer
Deltagere: 20-1000+
Hvor: Indendørs. Der kræves god plads og et velegnet underlag. Underlag kan evt. medbringes.
Medvirkende: Hans Fagt kan enten afvikle alene eller sammen med en konsulent.
Formål: At styrke samarbejde, effektivitet, timing og kommunikation.

KUNDERNE SIGER

”Snak fører ingen vegne – her er vi nødt til at handle os til succes. En rigtig god metafor på samarbejde. Og vi fortsatte efter middagen – fordi det var rigtig givende og sjovt.”

Torben Poulsen, senior director Global supply Chain, LEGO A/S

REFERENCER

SAS, Diesel, Kimberly-Clark, Coop Danmark A/S, Danfoss, Peugeot, Post Danmark A/S, IBM, LEGO, GlaxoSmith-Kline og mange flere har haft glæde af at arbejde sammen med Hans.