Eventbureau København – Firma Events og Arrangementer

360° EVENTLEDELSE

Winwinners har fungeret som Eventbureau i København i over 10 år. Som Eventbureau fokuserer vi på, at kreativitet og struktureret projektledelse går hånd i hånd. Typerne af opgaver er mange og vi har solide erfaringer indenfor: Firmaarrangementer, Fester, Festivaler, Markedsføring events og Kick-Offs.
 

SE HVAD VI TILBYDER:

FIRMAARRANGEMENTER >> 

MØDER & KONFERENCER >>

MUSIK & FESTIVALER >> 

TEAMBUILDING AKTIVITETER >>

STRATEGISK ANVENDELSE AF EVENTS >> 

SÆRLIGE KOMPETENCER

I Winwinners har vi en række særlige komptencer i forhold til Eventledelse, som giver os en kant i forhold til vores konkurrenter. Læs mere om vore særlige komptencer her >>


EVENTEN SOM STRATEGISK VÆRKTØJ

Hos Winwinners betragter vi eventen som et strategisk værktøj til opnå et højere formål, og den strategiske tænkning gør os i stand til levere events, der giver kunden den højeste nytteværdi. De unikke events resulterer i øget arbejdsglæde, øget stolthed og oplevelser, man husker længe efter arrangementet.
 

360° EVENTLEDELSE

En god event er for os levende og legende. Spændende og involverende. Nærværende og vedkommende – og udført professionelt uden slinger i valsen. Typisk består en event af de fire hovedfaser: Opstart, Planlægning, Produktion og Evaluering. Vi tilbyder at løfte hele jeres event, ligesom vi gerne indgår som samarbejdspartner i en eller flere faser, hvor I selv kan løfte de andre faser – det kalder vi 360 graders eventledelse. I hver fase kan vi tilbyde en stribe forskellige services, som vi skræddersyer til netop jeres event.
 
Som Eventbureau er det centralt for os at binde broer mellem kunde, leverandører, kunstnere, teknik og location til gavn for gæsterne og publikum. Vores fornemmeste opgave er at give kunden mest muligt for pengene og sikre en god event, der lever op til mål og forventninger.
 
Af referencer kan vi i flæng nævne: Konferenceplanlægning for FDB, Poolparty for Adidas i Københavns Havn, Fejringer i ATP, Rockfestival på Refshalen i København, Gallafest for de europæiske håndboldforbund og Landsråd for et dansk regeringsparti.
 
Læs mere i modellen ovenfor, om hvad vi kan tilbyde jer eller ring på 3324 0032 for et uforpligtende tilbud.

FRA 1 TIL 360° AF EVENTEN

Mange virksomheder har oplevet beskårne budgetter efter krisen kradsede. Derfor tilbyder vi, at I selv varetager én eller flere dele af jeres event. Eksempler på samarbejde omkring eventen kan være:

45° Vi samarbejder med jer om fx afvikling af jeres event.
90° Vi varetager fx al planlægning af eventen – I klarer selv koncept og afvikling.
180° Vi samarbejder om koncept og afvikling, mens vi klarer al planlægning.
270° Vi klarer alt fra koncept og planlægning, men lader jer afvikle eventen.
360° Vi sørger for hele eventen fra start til slut.