360° EVENTLEDELSE

Winwinners har fungeret som Eventbureau i København i over 10 år. Som Eventbureau fokuserer vi på, at kreativitet og struktureret projektledelse går hånd i hånd. Typerne af opgaver er mange og vi har solide erfaringer indenfor: Firmaarrangementer, Fester, Festivaler, Markedsføring events og Kick-Offs.

EVENTEN SOM STRATEGISK VÆRKTØJ

Hos Winwinners betragter vi eventen som et strategisk værktøj til opnå et højere formål, og den strategiske tænkning gør os i stand til levere events, der giver kunden den højeste nytteværdi. De unikke events resulterer i øget arbejdsglæde, øget stolthed og oplevelser, man husker længe efter arrangementet.

360° EVENTLEDELSE

En god event er for os levende og legende. Spændende og involverende. Nærværende og vedkommende – og udført professionelt uden slinger i valsen. Typisk består en event af de fire hovedfaser: Opstart, Planlægning, Produktion og Evaluering. Vi tilbyder at løfte hele jeres event, ligesom vi gerne indgår som samarbejdspartner i en eller flere faser, hvor I selv kan løfte de andre faser – det kalder vi 360 graders eventledelse. I hver fase kan vi tilbyde en stribe forskellige services, som vi skræddersyer til netop jeres event.

Som Eventbureau er det centralt for os at binde broer mellem kunde, leverandører, kunstnere, teknik og location til gavn for gæsterne og publikum. Vores fornemmeste opgave er at give kunden mest muligt for pengene og sikre en god event, der lever op til mål og forventninger.

Af referencer kan vi i flæng nævne: Konferenceplanlægning for FDB, Poolparty for Adidas i Københavns Havn, Fejringer i ATP, Rockfestival på Refshalen i København, Gallafest for de europæiske håndboldforbund og Landsråd for et dansk regeringsparti.

Læs mere i modellen ovenfor, om hvad vi kan tilbyde jer eller ring på 21911130 for et uforpligtende tilbud.

SE HVAD VI TILBYDER:

SÆRLIGE KOMPETENCER

I Winwinners har vi en række særlige komptencer i forhold til Eventledelse, som giver os en kant i forhold til vores konkurrenter. Læs mere om vore særlige komptencer her >>